Поділитись:

У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*

П'ятниця, 10 березня 2023, 14:30
У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*

Український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» уже за перший вікенд поставив рекорд, зібравши у прокаті 24,9 млн грн, та не втрачає актуальності і продовжує заповнювати зали кінотеатрів.

З нагоди довгоочікуваної прем'єри кінотеатр «Мультиплекс» та дитячий розважальний центр «Смугастий Носоріг», що у РЦ «Промінь», організували для маленьких кіноманів та їх батьків справжнє свято весни.

На гостей чекала насичена програма, яскрава фотозона, конкурси, флешмоби та подарунки, фейс-арт та глітерні тату, солодкі сюрпризи для усіх гостей.

«Радимо усім завітати на прем‘єру доброго, сімейного та казкового українського анімаційного фільму про волинський край», – додали організатори.

У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)*У «Промені» відгуляли дитячу вечірку з нагоди прем'єри «Мавки» (фото)* 

Надрукувати
мітки:
коментарів