Поділитись:

У Луцьку буде центр для підприємців «Дія.Бізнес»

Четвер, 09 березня 2023, 17:23
У Луцьку буде центр для підприємців «Дія.Бізнес»

У Луцьку відкриють центр для підтримки підприємницької діяльності «Дія.Бізнес». 

Про це інформують у Волинській обласній військовій державній адміністрації.

Нова локація стане місцем для об’єднання підприємницької спільноти Волинської області. Відвідувачі зможуть отримати корисні послуги для розвитку власної справи. У центрі надаватимуть безоплатні консультації і проводитимуть освітні бізнес-події. Створять робочий коворкінг-простір та  pop-up-локацію для тестування свого продукту перед виходом на ринок.

«Відкриття центру підтримки підприємців у Луцьку — це створення єдиного місця для нетворкінгу, презентацій власного продукту, навчання та безоплатних консультацій для локального бізнесу, а також тих українців, які лише рухаються у цьому напрямі», – розповідає Андрій Ремізов, директор «Офісу з розвитку підприємництва та експорту».

Андрій РемізовАндрій Ремізов
 

Заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан каже, що відкриття такого центру у Луцьку – важливий крок. Вон зазначає, що така ініціатива забезпечиться місцевих підприємців усім необхідним для ведення власного бізнесу. 

«Відкриття центру підтримки підприємців у Луцьку є важливою ініціативою, яка сприятиме розвитку та підтримці малого та середнього бізнесу в країні. Це важливий крок у забезпеченні місцевих підприємців необхідними знаннями та навичками для успішного ведення власної справи. Дія.Бізнес у Луцьку позитивно вплине на розвиток місцевої економіки та сприятиме створенню нових робочих місць», – підкреслює Валерія Іонан.

Валерія ІонанВалерія Іонан
 

Заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Вікторія Левчук вважає таке нововведеня необхідним. Вона каже, що це допоможе волинським підприємсям та покращить економічну ситуацію в області. 

«Це один із важливих кроків для нашого регіону в розвитку інноваційного бізнесу, які підтримує Волинська ОВА. Наша мета — створити ефективну інноваційну екосистему, яка є фундаментом розвитку цифрової економіки нашого регіону. Це проєкт про важливість партнерства і підтримки на всіх рівнях. Підтримки економіки, створення нових робочих місць, ефективних проєктів для регіону, стимулювання бізнесу – дуже важливі речі», – каже чиновниця.

Вікторія ЛевчукВікторія Левчук
 

70% послуг центру Дія.Бізнес безкоштовні для бізнесу. Решта 30% допомагають сплачувати оренду, заробітну плату команди, що працює в центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес.

Ще у 2021 році голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер наголошував на тому, що потрібно посилити співпрацю з Мінцифрою, аби такий офіс у Луцьку все ж відкрили. Адже він дасть можливість лучанам швидко отримувати консультацію з тих чи інших питань.

«Сьогодні вже не той час, коли потрібно дзвонити в те чи інше управління на стаціонарний телефон, де ніхто не бере слухавки. Бажано, щоб можна було написати повідомлення у месенджер і одразу отримати відповідь. Для налагодження роботи офісу Мінцифри готове надавати свій софт», – говорив голова фракції.

Тарас ШкітерТарас Шкітер
 

Центр Дія.Бізнес у Луцьку відкриють за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння Волинської обласної військової адміністрації та за підтримки IT-компаній ideil і redesign та UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

У Луцьку буде центр для підприємців «Дія.Бізнес» 

Слідкувати за новинками про відкриття іноваційного центрі можна на сторінках в інстаграм, фейсбук та телеграм.

Нагадаємо: віднедавна у додатку «Дія» можна отримати судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024