Поділитись:

Залишилась дружина і діти: на Волині прощались із військовим Дмитром Мельничуком (фото)

Четвер, 09 березня 2023, 16:39
Залишилась дружина і діти: на Волині прощались із військовим Дмитром Мельничуком (фото)

У Ківерцях, у четвер, 9 березня, попрощалися із загиблим Героєм  Дмитром Мельничуком.

Про це інформує Ківерцівська міська рада.

Залишилась дружина і діти: на Волині прощались із військовим Дмитром Мельничуком (фото) Залишилась дружина і діти: на Волині прощались із військовим Дмитром Мельничуком (фото) 

«В останню дорогу Дмитра проводжали дружина, діти, рідні, міська влада та жителі громади. Їх сльози доливали небесні краплі дощу й падали у спраглу землю. Плакало небо... Рвались серця у людей... Адже це гірка втрата для родини, побратимів і цілої громади», –  йдеться в повідомленні.

Відспівування відбулося в Свято-Покровському соборі міста Ківерці.

Поховали загиблого Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Залишилась дружина і діти: на Волині прощались із військовим Дмитром Мельничуком (фото) Залишилась дружина і діти: на Волині прощались із військовим Дмитром Мельничуком (фото) Залишилась дружина і діти: на Волині прощались із військовим Дмитром Мельничуком (фото) Залишилась дружина і діти: на Волині прощались із військовим Дмитром Мельничуком (фото) 

Нагадаємо, Дмитро Мельничук, 1978 року народження загинув, захищаючи Україну, 03 березня 2023 року в результаті виконання бойового завдання в районі населених пунктів Іванівське та Часів Яр Донецької області.

У загиблого залишилися дружина та діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів