Поділитись:

На Волині любителю дитячого порно на два роки заборонили працювати з дітьми

Вівторок, 07 березня 2023, 11:06
На Волині любителю дитячого порно на два роки заборонили працювати з дітьми

Фото ілюстративне

Нововолинський суд призначив два роки іспитового терміну та на два роки заборонив працювати з дітьми чоловікові, на комп'ютері якого поліція знайшла велику кількість дитячого порно.

Про це інформує Zaxid.net.

Як йдеться у вироку Нововолинського міського суду, відео чоловік завантажував на свій комп'ютер з 2019 року. Так тривало до літа 2022 року, коли до нього з обшуком прийшли правоохоронці й вилучили системний блок комп'ютера.

Всі ці відео та фото перевірили експерти. Згідно з висновками, файли містили ознаки дитячої порнографії. Судячи з назв деяких файлів, які наведені у вироку, йдеться навіть не про відео з підлітками, а про відео з малолітніми дітьми.

Свою провину обвинувачений повністю визнав. Про чоловіка відомо, що він уродженець Нововолинська, неодружений, працює на підприємстві «Птахокомплекс Губин». Раніше судимостей не мав.

Чоловік уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, а 2 березня суддя цю угоду затвердив. Тож його визнали винним у порушенні ч. 1 ст. 303 ККУ (зберігання дитячої порнографії) і призначили йому п'ять років обмеження волі та на два роки заборонили працювати з дітьми. Щоправда, від відбування основного покарання зловмисника звільнили, обмежившись двома роками іспитового терміну.

Всі заборонені файли з комп'ютера чоловіка постановили видалити. Крім того, за мистецтвознавчі експертизи він повинен заплатити понад 55 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024