Поділитись:

Горіли будинки і авто: на Волині за добу – п'ять пожеж (фото)

Вівторок, 07 березня 2023, 10:10
Горіли будинки і авто: на Волині за добу – п'ять пожеж (фото)

За минуле чергування волинські рятувальники ліквідували п'ять пожеж, які сталися на території області.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 6 березня, рятувальники підрозділів служби 101 Волині ліквідували три пожежі в житловому секторі.

Вранці вогнеборці ліквідували пожежу в господарській споруді в с.Залізниця Камінь-Каширського району – до боротьби з вогнем залучались чергова варта 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів, команда місцевої пожежної охорони с. Залізниця. Ймовірна причина – недолік конструкцій, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

У селі Пісочне Ковельського району через необережне поводження з вогнем під час куріння власником виникла пожежа в дерев’яному будинку. Вогнем знищені речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідували рятувальники ДПРЧ-4 м. Ковеля, команда місцевої пожежної охорони с. Поворськ. У селі Лисняки на Ковельщині чергова варта 10-ї ДПРЧ м. Любомля та команда МПО с. Головне ліквідували пожежу в дерев'яній господарській споруді. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

У ніч на вівторок, 7 березня, близько опівночі в с. Волиця Володимирського району загорівся легковий автомобіль. Пожежу ліквідували вогнеборці 18-ї ДПРЧ смт Іваничі. Ймовірно, лихо трапилось через несправність електричної системи.

Вранці 7 березня у м. Нововолинську чергова варта міської ДПРЧ-5 ліквідувала пожежу в житловому будинку. Вогнем пошкоджені покрівля та перекриття, меблі та речі. Повідомлення до служби 101 надійшло о 04:24. На гасіння подавали три водяних стволи, пожежу ліквідували о 05:16. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі.

Горіли будинки і авто: на Волині за добу – п'ять пожеж (фото)Горіли будинки і авто: на Волині за добу – п'ять пожеж (фото)Горіли будинки і авто: на Волині за добу – п'ять пожеж (фото)Горіли будинки і авто: на Волині за добу – п'ять пожеж (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів