Поділитись:

У Луцьку в бусі порушника знайшли наркотики – водій спробував відкупитися (фото, відео)

Понеділок, 06 березня 2023, 12:14
У Луцьку в бусі порушника знайшли наркотики – водій спробував відкупитися (фото, відео)

У Луцьку в порушника ПДР виявили наркотики, а він спробував відкупитися від правоохоронців за понад 33 тисячі гривень.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю, 5 березня, співробітники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили мікроавтобус Opel Vivaro. За кермом буса перебував 34-річний лучанин. Під час огляду автомобіля у ньому виявили поліетиленовий пакет з, ймовірно, наркотичними речовинами, вагою близько 20 грамів.

Аби правоохоронці «закрили очі» на правопорушення, керманич запропонував їм неправомірну вигоду – понад 33 тисячі гривень він поклав до речового ящика службового авто. 

На місце події патрульна викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції. Слідчі належним чином задокументували факт давання хабаря та зберігання заборонених речовин.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 та 309 Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

У Луцьку в бусі порушника знайшли наркотики – водій спробував відкупитися (фото, відео)У Луцьку в бусі порушника знайшли наркотики – водій спробував відкупитися (фото, відео)У Луцьку в бусі порушника знайшли наркотики – водій спробував відкупитися (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів