Поділитись:

«Луцьктепло» отримало від Польщі вживані насоси і клапани

Понеділок, 06 березня 2023, 10:11
«Луцьктепло» отримало від Польщі вживані насоси і клапани

В рамках договору пожертви між Ґданською Фундацією та Луцькою міською радою до Луцька прибув вантаж з технічною допомогою для теплопостачальних підприємств України, що постраждали від війни.

Про це у понеділок, 6 березня, повідомили на фейсбук-сторінці ДКП «Луцьктепло».

Так, договором передбачено передачу польською стороною вживаного, але повністю технічно-справного насосного обладнання різної потужності, клапанів та кульових кранів різного діаметру та інших елементів інфраструктури теплопостачання. 

В цьому процесі, де ініціативною стороною виступила Ґданська Фундація в особі Кароля Ґзиля, заступника голови правління, за всебічної підтримки координатора технічної допомоги від Польщі Юрія Жерліцина та за організаційного сприяння Луцької міської ради в особі Ігоря Поліщука, ДКП «Луцьктепло» виступило логістичним центром, який організував та взяв на себе доставку з міста Хелма до Луцька та забезпечив тимчасове складування. 

Незабаром обладнання передадуть містам, яким воно потрібно, а кілька елементів насосного обладнання –  як покриття витрат, понесених при доставці, – отримає ДКП «Луцьктепло».

«Луцьктепло» отримало від Польщі вживані насоси і клапани«Луцьктепло» отримало від Польщі вживані насоси і клапани«Луцьктепло» отримало від Польщі вживані насоси і клапани«Луцьктепло» отримало від Польщі вживані насоси і клапани 

Надрукувати
мітки:
коментарів