Поділитись:

За час великої війни рф завдала 255 ударів по об'єктах електроенергетики України

Неділя, 05 березня 2023, 19:48
За час великої війни рф завдала 255 ударів по об'єктах електроенергетики України

Від 24 лютого 2022 року Росія 255 разів обстрілювала об'єкти електроенергетики України.

Найбільше ударів вона завдала в жовтні. Про це інформує Енергоатом.

Станом на 20 лютого 2023 року російська армія завдала по об'єктах електроенергетики України 255 ударів. Найбільше обстрілів було зафіксовано в жовтні - 82 удари, а найменше у серпні - тоді об'єкти енергетики обстрілювали лише тричі.

За час великої війни рф завдала 255 ударів по об'єктах електроенергетики України 

У Київській області об'єкти енергоінфраструктури обстріляли 22 рази, з них 12 - у Києві. Також 22 рази завдавали ударів по об'єктах енергетики в Дніпропетровській області.

У Харківській та Донецькій областях було зафіксовано 20 ударів по об'єктах електроенергетики. На Запоріжжі ворог 16 разів обстріляв енергетичну інфраструктуру, на Сумщині - 14, на Вінниччині - 13, на Львівщині - 12.

На Херсонщині, Кіровоградщині, Житомирщині, Хмельниччині та Івано-Франківщині російська армія гатила по об'єктах електроенергетики по 5 разів у кожній з областей. Також в Одеській області було зафіксовано 8 обстрілів енергоінфраструктури, Рівненській - 4, Миколаївській - 4, Полтавській - 3, Волинській - 3, Чернігівській і Луганській - по 2.

Найменше обстрілювали об'єкти електроенергетики в Черкаській, Чернівецькій і Закарпатській областях - по одному разу. На Тернопільщині ударів по об'єктах енергетики зафіксовано не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів