Поділитись:

Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото)

Неділя, 05 березня 2023, 18:21
Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото)

Показали як воїни з 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ремонтують техніку, яка згодом повертається на поле бою.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці бригади.

«У руках цих хлопців всі на світі інструменти і життя військової техніки. Їхні руки пахнуть важкою працею, металом і мастилами. Вони «реанімують» залізо, яке, повертаючись завдяки ним на поле бою, змішує з землею наших ворогів. Частина відновленої ними техніки - трофейна, вона стала в стрій нашої Князівської 14 омбр, і успішно працює проти своїх колишніх власників», – йдеться в повідомленні.

Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото)Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото)Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото)Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото)Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото)Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото)Показали, як воїни 14 ОМБр «реанімують» залізо, яке згодом повертається на поле бою (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів