Поділитись:

Як правильно підбирати каблучки? «Oniks» дає декілька порад*

П'ятниця, 03 березня 2023, 16:52
Як правильно підбирати каблучки? «Oniks» дає декілька порад*

Ювелірний асортимент з прикрасами вражає навіть найвибагливіших модниць. Особливо це стосується каблучок. В шкатулці знайдеться кілька різноманітних аксесуарів. Одні призначаються для повсякденних образів, інші розраховані виключно на вечір.

В асортименті представлена величезна кількість прикрас. Відповідно модниці при виборі мають вирішити, що саме їм потрібно. Проте варто пам’ятати, що підбираючи каблучки, вам потрібно продумати ще й інші важливі характеристики. Це дозволить серед представленого асортименту https://oniks.ua/categories/rings придбати найкращі прикраси. Якраз для цього «Oniks» нагадає про основні моменти.

На що варто звертати увагу при виборі каблучок?

Ювелірний асортимент приємно дивує навіть найвибагливіших модниць. Вони зможуть вдало доповнити будь-який образ. Для цього потрібно бути максимально уважними під час вибору. Пам’ятайте, що недостатньо просто визначитися з різновидом каблучок, тут варто врахувати значно більше моментів.

Розмір

Це один з найголовніших пунктів. Якщо ви не вгадаєте з розміром, то не зможете носити прикрасу. Звісно можна скористатися обміном і поверненням чи звернутися до ювеліра для зменшення/збільшення розміру, проте це не завжди реально. До того ж настрій буде зіпсовано.

Вам потрібно заздалегідь дізнатися необхідні цифри. Перед покупкою можете влаштувати примірку. Краще це робити в другій половині дня, коли пальці трохи набрякли. До того ж ви маєте бути здоровими.

Порада: якщо ви купуєте каблучки з досить широкою шинкою, то ви маєте підбирати прикрасу на пів розміру більше.

Дорогоцінний метал

Основний вибір буде між золотом чи сріблом. Срібло вважається демократичним металом, хоча виглядає дуже красиво й елегантно. Ви можете вибрати метал з родіюванням чи з позолотою, чорнінням.

Якщо говорити про золото, то воно може бути білим, жовтим чи червоним. Кожен з цих відтінків виглядає бездоганно. Буває таке, що ювеліри в одній каблучці комбінують одразу кілька кольорів. Також вам потрібно визначитися з пробою. На кожен день намагайтеся віддавати перевагу 585 пробі, вироби 750 краще вибирати для особливих моментів.

Окремо хочеться відзначити платину. Це дуже дорогий дорогоцінний метал. Його вибирають досить рідко, проте знаходяться поціновувачі.

Як правильно підбирати каблучки? «Oniks» дає декілька порад*

Наявність вставок

Якщо вам подобаються камінці, то вам потрібно вирішити з їх походженням. Дорогоцінні, напівдорогоцінні чи штучні – вибір за вами. Що стосується колірної гамми, то більшість віддає перевагу прозорим вставкам. Якщо говорити про кольорові, то вони додадуть максимальної яскравості образу.

Також визначтеся з розміром та кількістю вставок. Одні вибирають дрібні, а інші звертають увагу на чималі камінці. Це залежить від ваших побажань.

Оформлення

Ювелірна фантазія просто безмежна. Це дозволяє вам вибрати чудову каблучку, яка стане доповненням будь-якого образу. Якщо говорити про конкретні приклади, то одним подобаються аксесуари з невеликим камінцем. Інші звертають увагу на прикраси з розсипом вставок. Окремої уваги заслуговують моделі з різними фігурними елементами.

Підбираючи каблучку, вам потрібно продумати безліч дрібниць. Завдяки цьому зможете підібрати стильну прикрасу на кожен день чи зможете вдало доповнити вечірній образ, а «Oniks» в цьому допоможе.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 березня 2024
14 грудня 2023
18:06
13 листопада 2023
29 травня 2023
06 березня 2023
12 грудня 2022
19 лютого 2022
29 січня 2022
13 грудня 2021
16 листопада 2021