Поділитись:

У Держдумі рф закликали оголосити війну Україні

П'ятниця, 03 березня 2023, 09:00
У Держдумі рф закликали оголосити війну Україні

У четвер, 2 березня, член комітету Держдуми рф з оборони Віктор Соболєв заявив, що росія повинна офіційно оголосити Україні війну після інциденту у Брянській області. Мовляв, жодних «червоних ліній» більше не залишилося.

Про це пише ТСН з посиланням на російські ЗМІ. 

«Нам уже абсолютно точно потрібно закінчувати “спеціальну військову операцію” та починати вести справжню війну. Зі знищенням засобів та об'єктів комунікацій, з виявленням постачання озброєнь. І зробити це треба було давно», – сказав Соболєв.

Депутат російського парламенту закликав терміново зміцнити кордони «на тлі активізації диверсійних груп».

Як повідомлялося, президент рф володимир путін уже назвав інцидент у прикордонному регіоні «терактом» та пригрозив «дотиснути» Україну.

У п’ятницю, 3 березня, кремлівський диктатор проведе оперативну нараду Ради безпеки. Водночас прессекретар путіна Дмитро Пєсков не виключає зміни статусу «спеціальної військової операції» у зв'язку з подіями на Брянщині.

Нагадаємо, що 2 березня в Брянській області почалися зіткнення невідомих військових з російськими силовиками. Метою того, начебто стало, змінення політичного курсу рф.  Інцидент у Брянській області прокоментував радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк. Він наголосив, що держава не атакує територію рф, не відправляє туди ДРГ та не вбиває людей. Подоляк зазначив, що особливо це стосується Брянської області і села Сушани, які не є стратегічними об’єктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів