Поділитись:

Смертельна пожежа на Волині: брати вивели батька, а хлопця не знайшли

Четвер, 02 березня 2023, 15:00

16-річного підлітка, який загинув під час пожежі у селі Красноволя у Луцькому районі, брати хотіли вивести із палаючого будинку, але в кімнаті не знайшли його. Хлопця виявили в іншій частині будинку: ймовірно, він намагався вибратися самотужки, але через полум'я і дим не зміг.

Про це розповіла староста Красновільської сільської ради Жанна Васюхник, – повідомляє ВСН.

Вночі 2 березня трапилась пожежа в с. Красноволя Колківської громади Луцького району. На місці пожежі знайшли тіло підлітка.

Зі слів старости села, помітивши пожежу, старші брати викликали рятувальників. Вони вибили вікна у двох кімнатах, щоб знайти наймолодшого брата і тата. Батька вивели, проте 16-річного хлопця, тіло якого згодом знайшли пожежники, у ліжку не було.

Після ліквідації пожежі його помітили в іншому крилі будинку. Ймовірно, він намагався вийти, проте через сильний дим і вогонь переходив з кімнати в кімнату.

Як повідомили у пресслужбі поліції Волині, на місці події працює слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування за статтею 270 Кримінального кодексу України – «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки».

Детальніше про причини пожежі буде відомо згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів