Поділитись:

На Волині п'яний на «шкоді» протаранив відбійник (фото,відео)

Понеділок, 27 лютого 2023, 14:45
На Волині п'яний на «шкоді» протаранив відбійник (фото,відео)

На автодорозі М-19 «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече» п'яний водій скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилась у суботу, 25 лютого, на автодорозі Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече: легковик Skoda врізався у відбійник. Внаслідок зіткнення авто отримало значні механічні пошкодження, пошкодилися також відбійник та ліхтар. Травм в автопригоді, на щастя, ніхто не отримав.

Під час спілкування з 56-річним керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити огляд на місці події чи в медзакладі чоловік відмовився. Крім цього, охоронці порядку з'ясували, що водій не мав права керування. 

Інспектори склали на чоловіка три протоколи: за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 2 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів чи іншого майна) КУпАП та винесли постанову за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) КУпАП.

На Волині п'яний на «шкоді» протаранив відбійник (фото,відео)На Волині п'яний на «шкоді» протаранив відбійник (фото,відео)На Волині п'яний на «шкоді» протаранив відбійник (фото,відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів