Поділитись:

На Волині поховали чотирьох Героїв, які захищали Україну (відео)

Понеділок, 27 лютого 2023, 13:16
На Волині поховали чотирьох Героїв, які захищали Україну (відео)

На Волині провели в останню дорогу чотирьох Героїв, які загинули на війні з російськими окупантами, захищаючи Україну.

Про це повідомляє телеканал «Конкурент TV».

У неділю, 26 лютого, у Володимирі в останню дорогу провели старшого солдата Тараса Марходея, якому тепер назавжди 29 років. Захисник загинув під час виконання бойового завдання. У нього залишився батько, який також зараз у лавах ЗСУ, брат, дружина і двоє маленьких діток. У чоловіка за плечима уже був бойовий досвід: він брав участь в АТО.

Також 26 лютого в центрі Рожища навколішки зустрічали траурний кортеж з тілом бійця 79-ої гірсько-штурмової бригади Романа Клеца. 25-річний Герой загинув при виконанні бойового завдання поблизу населеного пункту Мар'їнка на Донеччині 18 лютого. У воїна залишилася дружина, донька, новонароджений син, мама та брат.

25 лютого у Рудці-Козинській Луцького району односельці навколішки зустріли свого Героя – захисника України Тараса Семенюка. 23-річний солдат-контрактник загинув на Харківщині. У нього залишилися батьки та дружина.

26 лютого у Старій Вижівці поховали загиблого воїна Віктора Маркевича. Воїну було 53 роки. Герой загинув 20 лютого під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Гряниківка Харківської області.

Редакції телеканалу «Конкурент TV» та сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів