Поділитись:

У луцьких супермаркетах з'явилася сіль із Соледара за 500 гривень (фото)

Неділя, 26 лютого 2023, 13:44

У Луцьку на полицях мережі супермаркетів «Сільпо» з'явилася спеціальна партія солі з Соледара. Сіль має новий дизайн пачки. Вона має нову назву «Міць. Українська кам’яна». Її кількість дуже обмежена – у партії лише 100 тисяч пачок по 200 г. 

Про це пише ВСН.

До річниці повномасштабного вторгнення держпідприємство «Артемсіль» спільно з фандрейзинговою платформою UNITED24 презентували спеціальну партію солі. Усі вилучені кошти витратять на покупку сучасних дронів для розвідників.

Через атаки росіян добування солі в Соледарі призупинили у квітні 2022 року – вперше з Другої світової війни. Цехи «Артемсолі» згоріли, обладнання знищено, а 2,5 тисячі працівників втратили роботу. Залишилося 20 тонн солі, яку розділили на 100 тисяч пачок. У пачці 200 грамів, для того, щоб якомога більше людей могли долучитися до цього проєкту. 

 

«Українські споживачі, як і ми, сумують за пакунками «Артемсолі», яка стала ще одним символом української сили. Тож ми зв’язалися зі своїми офіційними дистриб’юторами щодо залишків солі. На той час вдалося знайти 20 тонн. 21 лютого ми анонсуємо, що «Артемсіль» повертається в продаж в особливому вигляді з важливою метою», – зазначає начальник відділу комунікації Володимир Низиєнко.

Вартість пачки – 500 грн. Її можна придбати в мережі «Сільпо», а також онлайн на ROZETKA. 

Ілюстрацію для спецпартії розробив український дизайнер Артем Гусєв. Він замінив слово «Сіль» на «Міць», а кам'яну квітку – на тризуб.

З кожної пачки 465 грн перекажуть на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР. Один дрон коштує 700 $.

Планують придбати дрони-камікадзе FPV (First Person View), які фактично є  снайперською зброєю. вони можуть влучити з відстані до 8 кілометрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів