Поділитись:

В Україні хочуть діджиталізувати проходження військово-лікарської комісії

Неділя, 26 лютого 2023, 09:50

Кабінет Міністрів працює над автоматизацією й діджиталізацією процесів, пов’язаних із проходженням військово-лікарських комісій.

 У суботу під головуванням прем’єра Дениса Шмигаля відбулася нарада щодо оптимізації процесів військово-лікарської експертизи. Про це повідомили в пресслужбі уряду. 

«Довідки мають "ходити" за військовими, а не навпаки. Працюємо над тим, щоб прибрати зайву бюрократію та можливі зловживання з процесу проходження військово-лікарських комісій… Військові мають отримати належний та швидкий сервіс з відповідним рівнем обслуговування та поваги», – зазначив прем'єр. 

Під час наради експертна група спільно з Міністерством оборони, Міністерством охорони здоров’я, Міністерством цифрової трансформації та Міністерством у справах ветеранів представила свої напрацювання для розв’язання проблем у цій сфері. 

«Основна мета – автоматизація та діджиталізація всіх процесів», – йдеться в повідомленні.

Окремо учасники наради приділили увагу отриманню довідки про обставини поранення з військової частини. Очільник уряду дав завдання відповідальним міністерствам напрацювати зміни, які зроблять цю послугу в цифровому форматі. Також прем’єр доручив опрацювати можливість створення на базі кожного центру комплектування так званого «військового ЦНАПу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
26 березня 2024
23 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
12 березня 2024
07 березня 2024
29 лютого 2024
10:24