Поділитись:

«Зробимо все, щоб цього року здобути перемогу», – звернення Зеленського

П'ятниця, 24 лютого 2023, 09:00
«Зробимо все, щоб цього року здобути перемогу»,  – звернення Зеленського

До річниці повномасштабної війни президент Володимир Зеленський звернувся традиційно звернувся до українців. Звернення записали в тому місці, де він звертався вперше після вторгення росії. 

«Великий народе, рівно рік тому назад, близько сьомої ранку, я звернувся до вас... Ми сильні, ми готові до всього. Ми не злякались,не зламались.

У когось був страх, у когось – шок, хтось не знав, що сказати, але всі відчували, що робити. На дорогах з’явилися затори, але багато хто їхав по зброю. З’являлися черги. Хтось стояв на кордонах, але багато хто – до військкоматів і ТрО.

Ми не підняли білий прапор, а стали боронити синьо-жовтий. Не злякалися, не зламалися, не здалися. Символом цього стали прикордонники зі Зміїного й маршрут, за яким вони відправили "русскій воєнний корабль".

Наша віра зміцніла. Зміцнів наш дух. Ми вистояли в перший день повномасштабної війни. Ми не знали, що буде завтра, але точно зрозуміли: за кожне завтра треба битися!» – зазначив Зеленський. 

Президент подякував воїнам, медикам, міжнародним партнерам – усім, хто докладає зусиль, аби Україна перемогла. 

«Це був рік стійкості. Рік небайдужості. Рік мужності. Рік болю. Рік надії. Рік витримки. Рік єдності.  Рік незламності. Лютий рік незламності. Його головний підсумок – ми вистояли. Ми не зазнали поразки. І зробимо все, щоб цього року здобути перемогу!» – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів