Поділитись:

У Підгайцях відбувся драйвовий концерт гурту LIZGUNOVA (фото, відео)

Четвер, 23 лютого 2023, 18:01

У Підгайцях відбувся драйвовий концерт гурту LIZGUNOVA у будинку культури.

Про це повідомили на сайті Підгайцівської громади.

«За рік війни ми всі трохи відвикли від розваг та видовищ, та Ользі Лізгуновій вдалося на півтори години перемикнути глядачів на іншу хвилю та зробити столицею розваг не Лос-Анджелес, а Підгайці», – йдеться в повідомленні.

Аби зібрати кошти на підтримку ЗСУ, благодійний фонд «Проксен» запланував тур містами Волині, однак через воєнний стан та наближення річниці з дня російського вторгнення, концерт у Підгайцівській громаді став другим і завершальним.

Тож близько 19.00, у будинку культури розпочали збиратись глядачі, які отримували на вході до зали флаєри для автографів та кидали кошти на ЗСУ у спеціальну скриньку, яку привезли організатори туру.

 

Розпочався концерт Скрябінівським «Танцем пінгвіна» і вже трохи розігрівши публіку лідерка гурту Ольга Лізгунова наголосила, що сьогодні глядачі стануть учасниками рокової вечірки, тож коли відчують потребу танцювати та підспівувати, можуть сміливо це робити.

Окрім того, що у програмі лунала фірмова авторська та світова рок-музика, звісно ж, найбільше всі чекали почути хіти Андрія Кузьменка та легендарного гурту «Скрябін», адже Оля багато років гастролювала та співала на одній сцені з Кузьмою і продовжила справу після його трагічної смерті.

  

  

Хіти «Сам собі країна», «Спи собі сама», «Маршрутка», «Олігархи» вже виконували ледь не усім залом, активно рухались, вмикали ліхтарики у телефонах та миготіли ними в унісон. На сцені відчувалась шалена енергетика залу. Тож, аби не стримувати себе в рухах, солістка зняла підбори та запалювала наповну. Помітно було, що і барабанщик і гітарист, і співачка отримували насолоду від процесу та відчували віддачу від глядачів. У кількох номерах підтанцьовували навіть діти.

Під фінальну пісню «Старі фотографії» вже пританцьовував та підспівував увесь зал. На завершення на сцену вийшов заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук з квітами та сувенірами для учасників гурту.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів