Макс Кідрук разом із луцькими волонтерами збиратиме гроші на дрони (фото)

Четвер, 23 лютого 2023, 16:20

Протягом туру на підтримку нового роману «Колонія» Макс Кідрук збиратиме гроші на дрони для ЗСУ.

Про спільний збір грошей на дрони розповів луцький волонтерський штаб «Ангар», з яким співпрацюватиме письменник. 

Протягом туру письменник відвідає понад 16 міст. Увесь прибуток із квитків та мерчу буде передано на рахунок АНГАРУ.

За ці кошти волонтери придбають дрони DJI Mavic 3 Fly More Combo, яких зараз дуже потребують на фронті.

Під час виступів Макс детальніше розповість, на скільки дронів назбирали та куди їх мають передати. Анонс першої презентації вже у понеділок, 27 лютого.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» письменник розповів, що для нього, як і для всіх питання перемоги України є першочерговим.

«Щойно ми почали говорити про можливість туру на підтримку «Колонії», вже знали, що він буде благодійним. І точно знали, що всі можливі кошти з прибутку будуть направлені на допомогу війську. Моє переконання – всі, хто не на фронті, повинні допомагати. Тим паче для нас ніколи тур не був питанням заробітку. Ми їздили по невеликих віддалених містечках і селах, у громади на сході, де люди здебільшого спілкувалися російською, і популяризували там україномовну книгу. Ми продовжуємо це робити, але зараз повномасштабна війна і питання Перемоги є першочерговим. Чому коптери? Бо потреба в них постійна, а те, що є у військових на цей момент, на тисячі одиниць менше, ніж те, що повинно бути. Нехай десятком дронів, але я і мої читачі допоможемо», – сказав він. 

 

До слова, задонатити на дрони можна вже зараз ось тут:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: