Поділитись:

На Волині судитимуть банду наркоторговців (фото)

Четвер, 23 лютого 2023, 17:43

Волинські поліцейські завершили досудове розслідування у справі щодо організованої групи, яка збувала наркотики і психотропи на території області.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Загалом підтверджено близько 80 фактів реалізації ними заборонених речовин на Волині. До складу злочинного угрупування входили троє осіб – 18, 21 та 23 років.

 

 

Троє мешканців одного із сіл Ковельського району створили кілька телеграм-каналів, через які збували амфетамін, особливо небезпечні психотропні речовини «альфа PVP» та інші наркотичні засоби, шляхом так званих «закладок» або методом «з рук в руки», отримуючи за це грошову винагороду. 

 

Тоді у фігурантів були проведені санкціоновані обшуки. Слідчі вилучили заборонені речовини, ізоляційні стрічки, зіппакети, прилади для вживання наркотиків та інші предмети, що свідчать про причетність до злочинної діяльності. 

 

 

У їх мобільних телефонах було виявлено фото місць залишених закладок з координатами. Загалом задокументовано близько 80 фактів торгівлі наркотиками та психотропами. 

Поліцейські оголосили наркоділкам про підозру за трьома статтями КК України – ч. 3 ст. 307 (незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин), ч. 1 ст. 209 (використання коштів, здобутих злочинним шляхом), ч. 1 ст. 306 (використання грошей, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, з метою продовження злочинної діяльності).

Досудове розслідування у справі завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів