Поділитись:

Росія зникне, якщо програє війну, – Медведєв

Четвер, 23 лютого 2023, 09:30
Росія зникне, якщо програє війну, – Медведєв

Заступник голови Ради безпеки росії Дмитро Медведєв заявив, якщо путін програє у війні проти України, то росію розірвуть на частини, і вона перестане існувати.

Така була відповідь Медведєвана заяву президента США Джо Байдена, – пише Українська правда

«Якщо росія зупинить СВО (так росіяни називають війну проти України – ред.), не добившись перемоги, – росії не буде, її порвуть на частини», – зазначив він. 

Водночас заступник голови Радбезу запевняє, що війна в Україні нібито закінчиться, «якщо США перестануть постачати зброю київському режиму».

Медведєв також назвав звернення Байдена до росіян про те, що США не збиралися і не збираються нападати на росію, «нечесним і безглуздим».

Водночас російський чиновник традиційно намагався якось образити Байдена, вживаючи стосовно нього фрази «старечий маразм», «дивний дід, який говорить з розгубленим виглядом із Польщі».

Медведєв продовжує повторювати наративи, що США – це «ворожа держава, яка випромінює ненависть» до росії.

Заступник голови Радбезу рф також взявся якось проаналізувати майже 2-годинне послання президента росії володимира путіна до Федеральних зборів. Він зупинився на призупиненні російської участі в договорі про стратегічні наступальні озброєння.

Медведєв укотре заявив, що «якщо США хочуть поразки росії, то ми стоїмо на порозі світового конфлікту», і знову почав погрожувати, що в такому разі росія «має право захищатися будь-якою зброєю, включно з ядерною». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів