Поділитись:

Луцький депутат каже, що в міськраді треба «дякувати», щоб голосували за питання (відео)

Середа, 22 лютого 2023, 19:06
Луцький депутат каже, що в міськраді треба «дякувати», щоб голосували за питання (відео)

Луцький депутат Євген Ткачук натякнув, що дехто «хоче подяку» за підтримку певних рішень у Луцькраді.

Про це він сказав під час виступу на сесії міської ради у середу, 22 лютого. Депутат просив колег підтримати рішення про затвердження громадянину Клюйку С.В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Гущанській, 25 у Луцьку. 

Коли колеги не підтримали депутата, він натякнув на корупцію.

«Мені сказали, якщо хочете, щоб пройшло питання, треба «подякувати». Який місяць поспіль ця тенденція зберігається. На жаль, я знаю, хто цим займається і для чого – помста і так далі. Я нікого з депутатів не звинувачую. Але ще раз повторюю: сказали, що для того, щоб пройшло це питання, треба просто «подякувати». То я не розумію, для чого ми боремося з російською агресією», – сказав Євген Ткачук.

Євген ТкачукЄвген Ткачук
 

Депутат сказав, що готовий пройти поліграф, аби довести, що говорить правду. Натомість міський голова закликав Євгена Ткачука повідомляти правоохоронців, якщо є факти корупції.

«Євгене Євгеновичу, вам треба написати заяву в правоохоронні органи, якщо є якісь люди, які перешкоджають і займаються незаконною діяльністю», – сказав міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів