Поділитись:

Автододзвон без кінця: у Луцьку муніципали воюють з оголошеннями на стінах

Вівторок, 21 лютого 2023, 11:32
Автододзвон без кінця: у Луцьку муніципали воюють з оголошеннями на стінах

У Луцьку телефонні номери, вказані у розклеєних оголошеннях, заносять в систему автододзвону «Дзвінок», яка автоматично телефонує до порушників у будь-яку пору доби з нагадуванням про вчинене правопорушення.

Про це у вівторок, 21 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Департамент муніципальної варти Луцької міської ради вкотре нагадує, що розміщення оголошень у невідведених для цього місцях – порушення п.п. 2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька та тягне за собою відповідальність у вигляді адміністративного протоколу за ст. 152 КУпАП з накладенням штрафу на громадян від 340 до 1360 грн», – йдеться у дописі.

Муніципали розповіли, що телефонні номери, вказані у рекламних оголошеннях, автоматично потрапляють в систему автододзвону «Дзвінок», що діє на базі департаменту. Система автоматично телефонує до порушників у будь-яку пору доби з нагадуванням про вчинене правопорушення, «допоки громадяни самостійно не усунуть його шляхом очищення своїх інформаційно-рекламних повідомлень та не будуть покарані адміністративним протоколом». Для детальнішої інформації потрібно звернутися до департаменту муніципальної варти.

Мунварта наголошує, що у Луцьку оголошення можна розміщувати лише у спеціально відведених для цього місцях: на інформаційних тумбах та на дошках оголошень, які розміщені на зупинках громадського транспорту і під’їздах багатоповерхівок.

«Пам’ятаймо, що забруднення розклеєними будь-де кольоровими папірцями – це не тільки правопорушення, а й свідчення вашої нелюбові до власного міста та неповаги до роботи комунальників, яким потрібно щоденно очищати фасади будинків, парками, стіни від вашої зовнішньої реклами», – додали у департаменті. 

Нагадаємо: у Луцьку муніципали покарали розклеювача реклами піцерії у Старому місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів