Поділитись:

Банда з трьох волинян заробляла мільйони на наркотиках (фото, відео)

Вівторок, 21 лютого 2023, 11:06
Банда з трьох волинян заробляла мільйони на наркотиках (фото, відео)

На Волині завершили досудове розслідування щодо організованого злочинного угруповання, члени якої легалізували 2,6 мільйона гривень від наркоторгівлі.

Про це у вівторок, 21 лютого, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні про вчинення трьома волинянами у складі організованої злочинної групи незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, члени групи займалися наркопромислом, розповсюджуючи наркотики та психотропи через «закладки». 

При цьому організатор злочинного угрупування кошти, отримані від незаконного збуту наркотиків, на суму понад 2,6 млн грн легалізував, перевівши у готівку та використавши на придбання елітного авто й інших товарів.

Крім того, за майже 110 тисяч гривень він закупив нову партію – майже 2 кг психотропів – на продаж.

Відтак організатора обвинувачують ще й у легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, та у використанні коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин  (ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 306 КК України).

Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Банда з трьох волинян заробляла мільйони на наркотиках (фото, відео)Банда з трьох волинян заробляла мільйони на наркотиках (фото, відео)Банда з трьох волинян заробляла мільйони на наркотиках (фото, відео)Банда з трьох волинян заробляла мільйони на наркотиках (фото, відео)Банда з трьох волинян заробляла мільйони на наркотиках (фото, відео)Банда з трьох волинян заробляла мільйони на наркотиках (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024