Поділитись:

Україна може повернути ініціативу на фронті у 2023 році, – ISW

Вівторок, 21 лютого 2023, 08:30
Україна може повернути ініціативу на фронті у 2023 році, – ISW

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) наголошують, що Україна зможе повернути ініціативу на полі бою у 2023 році за умови «достатньої і своєчасної підтримки Заходу».

Про це пишуть Українські Національні Новини.

Експерти зазначають, що Україна зможе повернути ініціативу на полі бою у 2023 році за умови «достатньої і своєчасної підтримки Заходу».

ISW нагадує, що президент США Джо Байден відвідав Київ 20 лютого напередодні річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Байден зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським і оголосив, що США нададуть Україні додатково 500 мільйонів доларів військової допомоги, включаючи гаубичні снаряди, протитанкові ракети, радари повітряного спостереження та іншу допомогу.

«Українські посадовці продовжують реагувати на заяви неназваних представників американського оборонного відомства щодо темпів і перспектив війни, яка наближається до річного рубежу. Зеленський і міністр оборони України Олексій Резніков також підкреслили, що українські війська продовжують готуватися до контрнаступу в найближчій перспективі», – пише ISW.

Аналітики також нагадують, що Зеленський заявив, що Україна продовжить захищати Бахмут, але «не будь-якою ціною».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів