Поділитись:

Луцький волонтерський штаб «Ангар» збирає майже мільйон гривень на тепловізори (відео)

П'ятниця, 17 лютого 2023, 19:11
Луцький волонтерський штаб «Ангар» збирає майже мільйон гривень на тепловізори (відео)

Луцький волонтерський штаб «Ангар» розпочав новий збір коштів на тепловізори для воїнів Збройних сил України.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Керівниця волонтерського штабу «Ангар» Ольга Валянік наголошує, що тепловізор – необхідна річ для ефективного знищення рашистів, тож наші воїни дуже потребують цих приладів, аби ефективно знищувати рашистів без втрат серед своїх.

«Зараз у нас стартував збір на тепловізори та тепловізійні приціли. Збираємо 940 тисяч гривень», – розповіла Ольга Валянік.

Військові попросили конкретні моделі тепловізорів. Як тільки прилади вдасться закупити, їх відправлять у найгарячіші точки фронту. Тож потрібну суму необхідно зібрати якнайшвидше.

«Насправді, вони поїдуть на всі напрямки. Найбільша кількість запитів йде на східний напрямок, так само Харківщина, Херсонщина, Миколаївщина, тобто усі області, де ведуться бойові дії», – зазначила керівниця волонтерського штабу.

Завдяки донатам один тепловізор волонтери вже придбали.

Щоб задонатити на тепловізори або на інші збори, потрібно зайти на сторінку волонтерського штабу «Ангар» у фейсбуці чи інстаграмі, де закріплені усі реквізити організації.

Тож, щоб «Ангар» купив тепловізори, швиденько відправив їх на фронт і наші хлопці нищили рашистську орду ще якісніше та ефективніше – долучайтесь до збору.

Реквізити, на які треба надсилати гроші:

  • ПриватБанк: 4149 6293 1709 2898 (Призначення платежу: благодійна допомога);
  • Монобанк: 5375 4141 0849 3775.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів