Поділитись:

Легковик – знищений, але люди живі: під Ковелем сталась автотроща (фото, відео)

П'ятниця, 17 лютого 2023, 17:17
Легковик – знищений, але люди живі: під Ковелем сталась автотроща (фото, відео)

Поблизу Ковеля сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса з лафетою, на якій перевозили легковик, і сідлового тягача з напівпричепом.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилась у п'ятницю, 17 лютого, близько 9:00, поблизу міста Ковель.

На місці автопригоди патрульні з’ясували, що керманич мікроавтобуса Citroen Jumper з саморобним причепом, на якому перевозив легковий автомобіль, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, через що виїхав на зустрічну смугу, де припустив зіткнення з вантажним автомобілем DAF, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок зіткнення лафета разом з легковиком злетіла у кювет; легковий автомобіль  – повністю знищений. Вантажівка отримала значні ушкодження моторного відсіку.

На щастя, внаслідок ДТП ніхто не травмувався. Правоохоронці зауважили, що обидва водії були тверезими.

На порушника поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Легковик – знищений, але люди живі: під Ковелем сталась автотроща (фото, відео)Легковик – знищений, але люди живі: під Ковелем сталась автотроща (фото, відео)Легковик – знищений, але люди живі: під Ковелем сталась автотроща (фото, відео)Легковик – знищений, але люди живі: під Ковелем сталась автотроща (фото, відео)Легковик – знищений, але люди живі: під Ковелем сталась автотроща (фото, відео)Легковик – знищений, але люди живі: під Ковелем сталась автотроща (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів