Поділитись:

Вперше з початку війни: на Волинь завезли партію молодих олениць з Австрії (фото)

П'ятниця, 17 лютого 2023, 12:24

На Волинь вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ завезли партію благородних оленів для фермерського господарства у Луцькому районі.

Про це у п'ятницю, 17 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

«Життя таки завжди перемагає, світло долає темряву, а краса природи – одне з джерел, що надихає на людську доброту. Волинські митники на посту "Луцьк" втішені, що попри війну та загальний спад ділової активності в зону митного контролю знову доставили цих красунь. Минулого разу стадо благородних оленів на Волинь ввозили ще до повномасштабного російського вторгнення», – йдеться у дописі.

Ця партія оленів складається з 30 молоденьких самочок віком до п'яти років, штучно вирощених в Австрії. Митники зазначили, що на світлинах тварини наполохані увагою людей та втомлені далеким переїздом. Але митне оформлення, попри ускладнені формальності з таким специфічним «живим товаром», тривало лише близько години.

«Щиро сподіваємось, що імпортер – фермерське господарство з Луцького району – уже дав їм можливість розім'яти ноги та призвичаїтись до місцевої атмосфери чистого довкілля.
Нехай щедрими будуть приплоди, популяція множиться, а волинський ліс завжди гарантує безпеку для його мешканців!», – додали у Волинській митниці.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів