Поділитись:

У Луцьку 61-річну жінку виявили без свідомості у власній оселі (фото)

П'ятниця, 17 лютого 2023, 11:40
У Луцьку 61-річну жінку виявили без свідомості у власній оселі (фото)

У Луцьку рятувальники деблокували двері помешкання пенсіонерки, яка не виходила на звʼязок – вона була живою, але без свідомості.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У п'ятницю, 17 лютого, о 10:20, до Служби «101» зателефонувала мешканка вулиці Мечникова й попросила рятувальників допомогти. Жінка повідомила, що її 61-річна сусідка не виходить з дому й не відповідає на телефонні дзвінки.

На місце події прибули рятувальники аварійно-рятувальної частини міста Луцька. За допомогою шанцевого інструменту вони відчинили двері й виявили господиню у будинку. Фельдшер-рятувальник, який оглянув пенсіонерку, констатував, що жінка була живою, проте без ознак свідомості.

Відтак рятувальники транспортували її до карети «швидкої», яка також прибула за викликом.

У Луцьку 61-річну жінку виявили без свідомості у власній оселі (фото)У Луцьку 61-річну жінку виявили без свідомості у власній оселі (фото)У Луцьку 61-річну жінку виявили без свідомості у власній оселі (фото)У Луцьку 61-річну жінку виявили без свідомості у власній оселі (фото) 

Нагадаємо: 14 лютого у Луцьку дворічна дитина зачинила маму на балконі квартири на третьому поверсі – довелося викликати рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів