Поділитись:

Як придбати товари на «Амазоні»

Четвер, 16 лютого 2023, 22:01
Як придбати товари на «Амазоні»

Американські інтернет-магазини відомі широким асортиментом товарів та доступними цінами. Одним із найбільш знаменитих гіпермаркетів є Amazon. Створений у далекому 1994 як майданчик для продажу книг, він поступово розширювався і зрештою перетворився на величезний маркетплейс. Тепер тут можна купити все що завгодно, від гаджетів до габаритної техніки.

Покупки в цьому американському магазині доступні й для українців. Найпростіше робити їх за допомогою форвардингової компанії. EasyXpress допоможе оформити покупку й отримати посилку в Україні. Те, що «Амазон» не робить прямої доставки до нашої країни, не є проблемою. Головне – визначитись, що саме хочеться придбати, адже асортимент дуже великий та різноманітний.

Як зробити замовлення

Інтерфейс сайту дуже простий, розроблений для тих, хто не любить витрачати багато часу на пошуки та перегляд характеристик. Пропозицій дуже багато. Можна купувати взуття, одяг, побутову техніку, електроніку, програмне забезпечення, книги тощо. Доставка з Амазон буде можливою, якщо зареєструватися на сайті EasyXpress. Це не займає багато часу.

Під час реєстрації користувач отримує американську поштову адресу в безготівковому штаті Делавер. Вона вказується в особистому кабінеті. Її потрібно вказати, створюючи заявку на покупку як адресу для доставки. Оплатити продукцію можна з будь-якої картки українського банку. Вона може бути й гривневою, в такому випадку автоматично проходить конвертація.

Після того, як продавець відправляє товар за вказаною адресою, а точніше до офісу EasyXpress, він надсилає покупцеві номер посилки. Її потрібно зареєструвати на сайті форвардингової компанії в своєму особистому кабінеті. Після відправлення до України покупка отримає новий номер. За ним її можна буде відстежити онлайн у будь-який час. Отримати дуже легко через поштові служби в Україні, кур’єром або на складі.

Як придбати товари на «Амазоні»

Чому варто замовляти в США

Інтернет-магазини цієї країни дуже популярні у всьому світі. Будь-які товари з Америки https://easyxpress.com.ua/internet-magaziny-ssha тут замовити дуже легко. Отримуючи поштову адресу США, клієнт користується усіма привілеями для внутрішнього ринку. Це величезні акції та знижки, постійні розпродажі до свят. Американські магазини популярні завдяки:

  • доступним цінам. Продукцію від найвідоміших брендів тут часто можна купити за нижчою вартістю, ніж в Україні. Іноді знижки досягають 90 %;

  • широкому асортименту. В магазині «Амазон» та схожих маркетплейсах є все, що може знадобитися людині. Це одяг і взуття, гаджети, побутова техніка, музичні інструменти, запчастини для автомобілів і багато іншого;

  • простому алгоритму замовлення. Інтерфейси кожного майданчика дуже зрозумілі.

Залишається тільки визначитись, які саме товари хочеться купити. Для цього на Amazon є функція пошуку. Зрозуміти усі написи допоможе онлайн-перекладач.

Надрукувати
мітки:
коментарів