Поділитись:

На Глінки і Відродження: у Луцьку зловили трьох п'яних водіїв (фото)

Четвер, 16 лютого 2023, 14:40
На Глінки і Відродження: у Луцьку зловили трьох п'яних водіїв (фото)

У Луцьку упродовж попередньої доби патрульні виявили трьох водіїв у стані сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Учора, 15 лютого, близько 18:00 години на вулиці Глінки трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів. На місці події патрульні встановили, що керманич автомобіля ЗАЗ не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою та зіткнувся з Opel Astra.

У водія ЗАЗ поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Drager показав результат 1,72 проміле. Крім того, інспектори з’ясували, що чоловік ніколи не отримував посвідчення водія.

На Глінки і Відродження: у Луцьку зловили трьох п'яних водіїв (фото) 

Також учора ввечері на проспекті Відродження правоохоронці виявили автомобіль Toyota, який рухався без увімкнених фар у темну пору доби. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду на місці події чи у медичному закладі відмовився.

Ще одного водія патрульні виявили під час дії комендантської години. Він рухався проспектом Відродження з несправною фарою. Поліцейські зупинили автомобіль для перевірки документів, проте чоловік не пред’явив посвідчення водія та поліс обов’язкового страхування. А також інспектори встановили, що порушник вже був позбавлений права керування судом. Громадянин мав ознаки сп’яніння, тому поліцейські запропонували йому пройти огляд. Результат на приладі Drager – 1,75 проміле.

На порушників патрульні склали адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями, зокрема, за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів