Поділитись:

Чим цікаві смартфони Vivo*

Неділя, 12 лютого 2023, 10:36

Лише на початку 2023 року компанія Vivo представила на глобальному ринку смартфони з лінійки Vivo X90, але без преміальної версії, хоча їхня презентація в Китаї відбулася ще в листопаді минулого року. Новинки оснащені OLED-дисплеєм на 6,78 дюймів з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 2800х1260 пікселів, поліпшеним процесором MediaTek Dimensity 9200 і камерою Zeiss на 50+12+12 Мп. Характеристики преміальних моделей вражають ще більше. Чим же цікаві смартфони https://comfy.ua/smartfon/ китайського бренду для користувачів, і як вони завойовують ринок в умовах існуючої жорсткої конкуренції, розберемося далі.

Концепція телефонів Vivo

Vivo - одна з дочірніх ланок корпорації BBK. Компанія позиціонується як виробник якісних смартфонів, аксесуарів до них, ПЗ і численних онлайн-продуктів. На самому початку своєї діяльності Vivo орієнтувалася на молоду аудиторію - перші з випущених моделей телефонів виглядали досить незвично, а коштували недорого.

Основний напрямок для завоювання особливого становища в обраному сегменті - пропозиція найбільш якісного звуку. Для втілення цієї концепції застосовуються чіпи Hi-Fi, що створюють природне звучання без перешкод. Vivo вдалося випередити конкурентів, першою у світі запропонувавши настільки чіткий і якісний звук.

Ще одна приваблива особливість смартфонів китайського бренду - технологія Smart, що з'єднує користувача і гаджет. Система забезпечує поліпшену навігацію. Smart пропонує користувачам багато корисних функцій. Серед них:

  • Smart Click - дає змогу зіставляти клавіші смартфона з різними діями (наприклад, запуском додатків).
  • Smart Wake - для швидкої активації потрібних параметрів з екрана блокування (провести пальцем донизу - запустити камеру, написати M - увімкнути музичний плеєр, зробити жест вправо або вліво - змінити трек).
  • Super Screenshot - швидко зробити знімок екрана можна провівши по ньому трьома пальцями вгору.
  • Single-Hand Mode - режим управління однією рукою.

Крім того, смартфони Vivo отримують утиліту iManager для оптимізації телефону, опцію "Клонування додатків" для створення копій програм, дитячий режим та інші фішки, які роблять інтерфейс максимально функціональним.

Смартфони Vivo: категорійність

Усі пристрої популярного китайського бренду діляться на три категорії:

  • X - преміальні продукти. Практично кожен представник цієї категорії виходить унікальним завдяки інноваційному підходу. Наприклад, Vivo X5 Pro ідентифікує людину за райдужною оболонкою ока, Vivo Xplay 5 отримав 6 ГБ ОЗП тощо.
  • Y - бюджетні телефони. Відмінні риси цих гаджетів - ОС Vivo Funtouch, впровадження технології Smart, Qualcomm Snapdragon, зручний для любителів активного способу життя.
  • V - гаджети середньоцінового сегмента, орієнтовані переважно на молодь. Представляють поєднання надійної начинки та демократичної ціни. Телефон V3 Max з цієї категорії став найбільш продаваним у світі.

Завдяки функціональним гаджетам і корисним аксесуарам для них китайська компанія успішно вийшла на глобальний ринок. За короткий проміжок часу продукція бренду Vivo, що отримує інноваційні рішення, як і телефони бюджетного сегмента, стала затребуваною в більш ніж 100 країнах. Замовити функціональний гаджет зі зручним інтерфейсом за демократичною ціною можна в інтернет-магазині Comfy.ua.

Надрукувати
мітки:
коментарів