Поділитись:

«Росіяни вже почали свій «великий наступ», але з ним у них є проблеми», – Данілов

Неділя, 12 лютого 2023, 09:39
«Росіяни вже почали свій «великий наступ», але з ним у них є проблеми», – Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що окупанти вже почали свій «великий наступ», але з ним у них «великі проблеми».

Про це він сказав в етері телемарафону, – пише Громадське. 

«З великим наступом у них великі проблеми. Ми бачимо наразі, що вони (росіяни,  ред.) запланували й почали свій наступ, але просто не кажуть, що його почали. А наші війська його дуже потужно відбивають. Той наступ, який вони планували, уже поступово іде. Але це не той наступ, на який вони розраховували», – йдеться у його повідомленні.

Нагадаємо: представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк заявив, що чутки та повідомлення про те, що 24 лютого 2023 року очікується нова масована атака росіян, є недоречними.

Черняк не заперечував, що росія щось планує найближчими тижнями, зазначивши, що зараз вона «намагається знайти слабкі місця в нашій обороні».

Але додав, що, за інформацією розвідки, росія не має ресурсів, щоб розпочати широкомасштабний наступ. Атака з території Білорусі та повторна спроба взяти Київ «малоймовірні найближчими тижнями».

«Головною метою російських військ залишається досягнення хоча б якогось тактичного успіху на сході України», — додав представник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів