Поділитись:

У Луцьку муніципали «наїхали» на неохайне відділення «Нової пошти» (фото)

Вівторок, 07 лютого 2023, 16:55
У Луцьку муніципали «наїхали» на неохайне відділення «Нової пошти» (фото)

У Луцьку муніципали посварилися з керуючим відділенням «Нової пошти»: він відмовився виконувати приписи департаменту щодо благоустрою.

Про це у вівторок, 7 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту мунварти виявив низку порушень відділенням № 8 «Нової пошти», що на вулиці Кравчука, 42А. 

«Завжди переповнена урна для сміття, здерта шпаклівка на стінах та фундаменті, пошкоджена бруківка перед входом та самі сходи, потрощена стічна труба і ряд інших порушень, які видно неозброєним оком», – перелічили порушення у департаменті.

Зазначають, що напередодні муніципали видали відповідальній особі припис на усунення усіх цих недоліків. Натомість управляючий відділенням, за словами муніципалів, у розмові з представницею департаменту поводив себе зверхньо, кричав та «хамовито заперечував законність дії Правил благоустрою міста Луцька».

Чоловік зазначив, що він – просто орендар приміщення, і тому ніяких вимог мунварти виконувати не збирається, а ще й демонтує сміттєву урну. Цим. вважають у департаменті, він «свідомо порушить п.п. 3.1.4. Правил благоустрою».

«Окрім того, наголосив, що на час дії воєнного стану усі правила та закони не діють!», – обурилися у департаменті.

Отож, муніципали запевнили, що порушника чекає покарання згідно з чинним законодавством, а воєнний стан – «не привід нехтувати елементарними нормами порядку».

Нагадаємо: муніципали пообіцяли штрафувати лучан, які виставлятимуть сміття не в індивідуальних контейнерах.

У Луцьку муніципали «наїхали» на неохайне відділення «Нової пошти» (фото)У Луцьку муніципали «наїхали» на неохайне відділення «Нової пошти» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів