Поділитись:

За добу на Волині сталися шість пожеж (фото)

Вівторок, 07 лютого 2023, 09:23

Минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі на території Волинської області, ще дві – сьогодні уночі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 6 лютого, в обідню пору, трапилася пожежа у селі Клюськ на Ковельщині – горіла дерев’яна літня кухня. Загорання, імовірно, спричинене коротким замиканням електричного проточного водонагрівача, ліквідували працівники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ та працівники місцевої пожежної команди с. Клюськ о 14:05.

О 20:30 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Сирники Луцького району. О 21:03 пожежу ліквідували рятувальники 2-ї та 25-ї ДПРЧ міста Луцьк. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкції нагрівальних печей та димарів.

Після опівночі ще дві пожежі трапилися у Камінь-Каширському районі. Рятувальники 8-ї ДПРЧ м. Каменя-Каширського двічі виїжджали на їх ліквідацію.

У ніч на вівторок, 7 лютого, о 01:20, рятувальники разом із працівниками місцевої пожежної охорони с. Стобихівка Камінь-Каширського району вирушили за викликом до села Карасин, де горіла дерев’яна господарська споруда. Горіння, за попередніми даними, спричинене необережним поводженням з вогнем власниці, ліквідували о 02:33.

О 05:02 вогнеборці 8-ї ДПРЧ та працівники місцевої пожежної охорони с. Велика Глуша ліквідували пожежу в житловому будинку у селі Велика Глуша. Внаслідок пожежі частково знищений дах і перекриття, пошкоджені меблі й хатні речі. Причина пожежі встановлюється.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів