На аварійних перехрестях в Луцьку встановлять нові світлофори

Четвер, 19 січня 2017, 09:50

У Луцьку у 2017 році на аварійних перехрестях запланували встановити нові світлофорні об'єкти.

Про це йшлося під час зустрічі міського голови з депутатами Волинської обласної ради щодо визначення основних пріоритетів життєдіяльності міста у 2017 році, – повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Зокрема, заплановано встановлення світлофору на вулиці Ковельській на виїзді з супермаркету "Пакко", де упродовж останніх років траплялися аварії з загиблими, світлофор на Набережній поблизу школи №3, а також світлофор на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Задворецької (складне аварійне перехрестя).

Міський голова Микола Романюк раніше повідомляв, що у 2017 році планується повністю завершити освітлення вулиць міста, встановивши освітлення на 27 вулицях. Нагадаємо: торік у місті розпочали встановлювати світлодіодні світильники, освітлили 64 пішохідні переходи

Як зауважив Вячеслав Рубльов, автопригоди часто трапляються і на перехресті вулиць Огієнка та 8 березня, тому варто звернути увагу і на цю проблемну ділянку. Окрім цього, попри те, що освітлення забезпечили на пішохідних переходах на центральних вулицях, є території, які досі лишаються неосвітленими.

Загалом на освітлення вулиць та встановлення світлофорів планують витратити 5 мільйонів гривень,