Поділитись:

Сьогодні було би 66: у Луцьку помер викладач фізкультури і тренер з фехтування

Понеділок, 06 лютого 2023, 13:01
Сьогодні було би 66: у Луцьку помер викладач фізкультури і тренер з фехтування

2 лютого відійшов у засвіти викладач фізичного виховання Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій Василь Васильович Мартинюк. 6 лютого йому мало б виповнитися 66 років.

Про це йдеться на сайті коледжу.

Василь Мартинюк був досвідченим педагогом з високим рівнем знань, спеціалістом вищої категорії, який активно впроваджував у своїй роботі інноваційні освітні технології, учасником науково-практичних семінарів провідних тренерів України з фехтування Національного Олімпійського Комітету України.

«Василь Васильович керувався принципом служити людині, громаді, суспільству. Він присвятив себе освіті, був хорошим прикладом для молодого покоління», – йдеться в повідомленні.

Довідково: 
Василь Васильович Мартинюк народився 6 лютого 1957 року в смт Клевань Рівненської області.
1974 році закінчив Клеванську середню школу і вступив до Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки.
1977 року присвоєно звання Майстра спорту з фехтування.
Після закінчення інституту в 1978 році за скеруванням працював вчителем фізичної культури в Боратинській восьмирічній школі.
1981 – 1982 роки – інструктор по роботі з дітьми в місті Рівному.
1982 – 2008 роки – працював тренером-викладачем в фізкультурно-спортивному товаристві «Спартак».
З 2008 року – викладач фізичної культури, керівник фізичного виховання Волинського фахового коледжу НУХТ. Очолював секції з баскетболу,  футболу, настільного тенісу. Його студенти неодноразово були переможцями обласних змагань. Готував команду хлопців з футболу для участі у республіканському турнірі серед футбольних команд комплексу НУХТ, де команда посіла ІІІ місце.

Редакція сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним, колегам та студентству, друзям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів