Поділитись:

На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото)

Понеділок, 06 лютого 2023, 12:48
На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото)

У Камінь-Каширському районі правоохоронці зловили двох молодиків, які зрубали три сосни у лісництві.

Про це у понеділок, 6 лютого, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

«У суботу ввечері працівники лісової охорони під час здійснення перевірки у Сошичненському лісництві виявили незаконну порубку трьох сироростучих дерев породи сосна», – йдеться у повідомленні.

Про це лісівники повідомили у поліцію. На місце виїхав наряд групи реагування патрульної поліції Камінь-Каширського районного відділу поліції. Поліцейські встановили, що правопорушення скоїли двоє мешканців села Сошичне – 21-го та 20-ти років. Незаконно зрубану деревину вилучили.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України.

Триває слідство, під час якого з’ясують усі деталі вчинення злочину.

За скоєне зловмисникам загрожує штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото)На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото)На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото)На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото)На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото)На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото)На Волині зловили двох молодих соснорубів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024