Поділитись:

Жданов оцінив у відсотках ймовірність окупації Дніпра (відео)

Понеділок, 06 лютого 2023, 10:10
Жданов оцінив у відсотках ймовірність окупації Дніпра (відео)

фото ілюстративне

Росіяни не зможуть навіть вийти на адміністративні межі Донецької і Луганської областей, а про масштабніші цілі нема й що говорити.

Так військовий експерт Олег Жданов прокоментував поширену у мережі інформацію, що нібито окупанти під час масштабного наступу на сході планують дійти аж до Дніпра, – повідомляє ТСН.

«Ймовірність того, що наступ російських військ дійде до міста Дніпра, дорівнює 0,01 %. 99,9 % – що наступ рф не те, що не дійде до Дніпра, а навіть не вийде на адміністративні межі Донецької і Луганської областей. Тому що у нас є всі шанси втримати позиції. Подивимося, на скільки часу у російських військ вистачить сил і запалу, щоб тримати цей темп наступу з такою кількістю втрат. Хоча кількість втрат кремль ніколи не хвилювала, але наскільки вистачить поповнювати лави мобілізованих», – сказав Жданов.

Раніше генерал Польщі Вальдемар Скшипчак припустив, що росія може напасти на Україну з напрямку Воронежа, Курська, Брянська, рухатися звідти в південному напрямку, на захід від Харкова. За цього сценарію під ударом опиняються Полтава та Дніпро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів