Поділитись:

Замість Резнікова Міноборони може очолити Буданов, – ЗМІ

Неділя, 05 лютого 2023, 13:12
Замість Резнікова Міноборони може очолити Буданов, – ЗМІ

З наступного тижня міністр оборони Олексій Резніков може залишити свою посаду, його місце, найімовірніше, займе чинний очільник ГУР Кирило Буданов.

Про це пише Українська правда, посилаючись на власні джерела.

Зазначається, що наразі команда президента міркує, куди перевести Резнікова, адже «ні в кого в ОПУ немає сумнівів, що він повинен залишитися в команді».

Як варіант розглядається, що Олексій Резніков стане новим міністром юстиції. За даними УП, чинного міністра Дениса Малюську можуть відправити послом в одну із європейських країн.

Натомість Міноборони, найімовірніше, очолить Кирило Буданов. Відомо, що він вже шукає собі заміну в ГУР.

«Кирилу дуже важко йти з ГУР, він не хоче в МО, бо розуміє, що це величезна бюрократична машина. Але роздумувати часу вже особливо немає», – пояснює джерело серед силовиків.

В інтерв’ю УП, яке вийде незабаром, міністр оборони прокоментував можливість свого звільнення на запитання: 

«У мене жодних розмов, що я маю припинити діяльність на цій посаді, не відбувалося. Я повторю свою відповідь іншим ЗМІ: «Кожен чиновник повинен усвідомлювати, що на своїй посаді він не на все життя. Він має почати етап і завершити його. Тому я готовий до будь-якого розвитку подій. За те, що зробив, мені не соромно аж ніяк. Мені точно буде, що показати, що я зробив. А все решта – подивимося», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
27 березня 2024
19 березня 2024
09 березня 2024
29 лютого 2024
17 лютого 2024
11 лютого 2024
01 лютого 2024
31 січня 2024