Поділитись:

Дебоширить і не працює: як живеться у виправній колонії «луцькому терористу»

Неділя, 05 лютого 2023, 11:45
Дебоширить і не працює: як живеться у виправній колонії «луцькому терористу»

«Луцький терорист» Максим Кривош, який влітку 2020 року захопив автобус із 13 пасажирами, відбуває покарання у виправній колонії на Рівненщині. Там, кажуть, засуджений порушував режим утримування, але конфліктних ситуацій за час перебування не мав.

Про це повідомив начальник Городищенської виправної колонії №96 Юрій Ткачук, – пише ВСН.

До виправного закладу із СІЗО засудженого на 13 років за захоплення заручників і тероризм у Луцьку Максима Кривоша етапували 23 листопада 2022 року.

«Засуджений під час відбування покарання в установі допускав порушення встановленого порядку, конфліктних ситуацій в колонії зареєстровано не було», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Кривош підтримує соціальні зв'язки шляхом листування, проте побачень у виправній колонії у нього не було. Також він не залучається і до праці, оскільки бажання такого не виявляє.

Нагадаємо: 21 липня поліція Волині отримала повідомлення від терориста, який заявив, що взяв у заручники людей на Театральному майдані міста.  Зокрема, там він опублікував вимоги. Максиму Кривошу, якого обвинувачують, зокрема, у захопленні заручників та скоєнні терористичного акту, обрали міру запобіжного заходу. Луцький міжрайонний суд 23 липня виніс ухвалу про арешт чоловіка до винесення вироку. Арешт згодом продовжували. 

Експрокурор Волинської області Тарас Безрукий заявив, що для Максима Кривоша, який у Луцьку захопив автобус із заручниками, не будуть просити довічного ув'язнення.  Психіатрична експертиза визнала Максима Кривоша осудним.

За два роки, 26 вересня 2022 року, розгляд справи судом завершився – його засудили на 13 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів