Поділитись:

Луцькому McDonald's хочуть дозволити працювати цілодобово

Субота, 04 лютого 2023, 14:01
Луцькому McDonald's хочуть дозволити працювати цілодобово

У Луцьку пропонують встановити цілодобовий режим роботи закладу «МакДональдз» з МакДрайв.

Про це йдеться в проєкті рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 2 лютого 2023 року.

У пояснювальній записці зазначається, що до Луцькради звернулося підприємство з іноземними інвестиціями «Макдональдз Юкрейн ЛТД», аби встановити на наступний рік цілодобовий режим роботи закладу, та надало необхідні для цього документи.

Зокрема йдеться, про встановлення до 15 лютого 2024 року цілодобового режиму роботи «МакДональдз» з МакДрайв на пр-ті Соборності, 43 із забороною продажу на винос з 22:00 год до 08:00 год пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, за умови дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, а також комендантської години на період воєнного стану.

Зважаючи на всі умови, підприємство «Макдональдз Юкрейн ЛТД» буде зобов'язане забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та норм громадського порядку в закладі ресторанного господарства. А департамент муніципальної варти міської ради, Луцьке районне управління поліції ГУ НП у Волинській області, управління патрульної поліції у Волинській області здійснюватимуть контроль за дотриманням встановленого режиму роботи закладу.

Тож на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради розглянуть відповідний проєкт рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів