Поділитись:

Для районів Волині розроблять екологічні паспорти

Середа, 18 січня 2017, 18:16
Для районів Волині розроблять екологічні паспорти

Під час обговорення екологічних проектів, що зреалізовані в 2016 році, та планів на 2017 рік на нараді в голови ОДА виявили, що в районах відсутні екологічні паспорти.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

"Я вважаю, що ми не маємо права зараз говорити ні про які заходи регіонального рівня, окрім загальностратегічних, доки не матимемо реальної картини, що робиться в кожному районі, на території кожної сільської ради", – зазначив голова ОДА Володимир Гунчик.

Тому він дав завдання своєму заступнику Сергію Кошаруку протягом двох тижнів сформувати робочі групи з представників громадськості, науковців, спеціалістів, студентів-екологів для створення екологічних паспортів районів та міст обласного значення. Роботу розпочнуть вже в лютому 2017 року саме з Шацького району, де заплановане проведення каналізування озер.

До слова, на 2016 рік було заплановано виконання заходів на суму 126 млн грн, зокрема за рахунок коштів державного бюджету майже 49 млн грн, з обласного бюджету – майже 60 млн грн, з місцевих бюджетів – 30 млн 500 тис грн, власних коштів – 3 млн 343 тис грн, залучених коштів – 38 млн грн. Виконання природоохоронних заходів, запланованих на 2016 рік, становить 28 млн 979 тис грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів