«Ми ще нічого не виграли», – Роман Сініцин про деокупацію Криму (відео)

Субота, 04 лютого 2023, 09:30

Нещодавно очільник ГУР МО України Кирило Буданов заявив, що Україна має зробити все, аби повернути Крим додому вже влітку 2023 року.

Свою думку щодо прогнозів деокупації півострова у новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «Конкурент TV» висловив керівник військового напрямку Фонду Сергія Притули відомий активіст Роман Сініцин.

Пан Роман зауважив, що Кирилу Буданову відомо більше, але особисто він менш оптимістичний у такому сценарії, і взагалі є питання, а чи поверне Україна Крим взагалі.

«Сценарії можуть бути абсолютно різні: і погані для країни, і дуже погані. Варто розуміти, що їх ще ніхто не відміняв, ми ще нічого не виграли, ми ворога не розбили. Ворог формує резерви, садить їх на техніку, ремонтує за Уралом. І мова знову йде про сотні тисяч людей, нові армії, нові армійські корпуси і так далі. І нам доведеться з ними воювати», – зазначив він.

Роман Сініцин розповів, що особисто для нього питання деокупації Криму не на часі – наразі варто зосередити увагу на Донецькому та Луганському напрямках, де точаться важкі бої і де ЗСУ подекуди несуть, на жаль, великі втрати. І не виключений сценарій відкриття нових фронтів.

Детальніше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: