Поділитись:

У WhatsApp з'явиться функція, яка в інших месенджерах є вже багато років

Субота, 04 лютого 2023, 01:13
У WhatsApp з'явиться функція, яка в інших месенджерах є вже багато років

Попри популярність і величезну базу користувачів, WhatsApp все ще відстає від своїх конкурентів у функціональному плані. Але зрушення у цьому напрямі є, за останній рік у месенджері відбулося чимало змін. Наразі розробники працюють над функцією, яка стосується закріплення повідомлень у чатах.

Про це пише ITsider.com.ua.

Дивно, але у WhatsApp досі не можна закріпити окремі повідомлення в чаті, але, схоже, цей недолік нарешті усунули у бета-версії WhatsApp Business 2.23.3.17 для Android. Як повідомляє ресурс WABetaInfo, якщо повідомлення закріплене, а користувач використовує стару версію програми, він не побачить його. Натомість буде повідомлення про необхідність оновити месенджер до останньої версії.

У WhatsApp з'явиться функція, яка в інших месенджерах є вже багато років 

Закріплення повідомлень – далеко не нова функція у месенджерах. Наприклад, у Telegram вона вже існує кілька років. Мало того, Telegram дозволяє закріплювати нескінченну кількість повідомлень. Проте WhatsApp – це не єдиний сервіс обміну повідомленнями, де ця функція все ще недоступна. У Signal її теж немає, там можна закріплювати лише окремі чати у списку розмов.

Поки немає навіть приблизних термінів, коли ця функція стане доступною для всіх користувачів WhatsApp. Перед тим, як вона з’явиться в стабільній версії програми, її повинні спочатку протестувати на бета-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів