Поділитись:

На Волині вночі горіли три магазини (фото)

П'ятниця, 03 лютого 2023, 10:53
На Волині вночі горіли три магазини (фото)

На Волині вночі сталися три пожежі у магазинах: дві у Камінь-Каширському районі та ще одна – у Нововолинську.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 2 лютого, о 22:12, до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому продуктовому магазині в селі Нові Червища Камінь-Каширського району. Вогонь охопив морозильну камеру, кондиціонер, поширився на товари й стіни. О 23:20 рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів разом з працівниками місцевої пожежної охорони сіл Тоболи й Боровно ліквідували горіння. Імовірно, пожежа була спричинена коротким замиканням електромережі.

Приблизно у цей же час пожежа трапилася в магазині ритуальних товарів у Нововолинську – вогонь охопив електрощиток й поширився зовнішнім облицюванням стіни. Повідомлення про пожежу надійшло на лінію «101» о 22:40. Уже за 6 хвилин за викликом прибув перший підрозділ вогнеборців – бійці 5-ї ДПРЧ м. Нововолинська, а ще за декілька хвилин – чергова варта 18-ї ДПРЧ смт Іваничі. Горіння ліквідували о 23:35. Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі. Внаслідок пожежі знищений електрощиток, електропобутові прилади, два металопластикові вікна й внутрішнє оздоблення стіни на площі 20 квадратних метрів.

У ніч на 3 лютого, о 04:19, надійшло повідомлення про пожежу в сільському магазині з промисловими товарами й продуктами на Камінь-Каширщині – горіла будівля з металевих і дерев’яних конструкцій у селі Гута-Боровенська. Очевидці помітили полум’я, що сягнуло даху. О 05:15 пожежа була ліквідована силами рятувальників 8-ї ДПРЧ м. Камінь-Каширський та працівників пожежної охорони сіл Гута-Боровенська й Боровно. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

На Волині вночі горіли три магазини (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів