Поділитись:

Січені рани на тілі: вихователька в дитячому садочку катувала дитину (фото)

Середа, 01 лютого 2023, 19:37
Січені рани на тілі: вихователька в дитячому садочку катувала дитину (фото)

На Київщині затримали жінку, яку підозрюють у катуванні дітей, позбавлених батьківської опіки.

Підозрювану помістили до ізолятора тимчасового утримання. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов, – пише УП.Життя.

«Вихователька дитячого будинку на Фастівщині, замість того аби оберігати і турбуватись про підопічну,  відверто катувала 9-річну дівчинку. На тілі малолітньої виявили січені рани. Найгірше те, що такі огидні методи «виховання» у цьому закладі за попередніми даними застосовувались вже не вперше», – розповів Нєбитов.  

51-річна уродженка Києва неофіційно працювала помічницею в опікуна 19 дітей. 

Зі слів  речниці Нацполіції Київщини Ірини Прянішнікової, до правоохоронців звернувся чоловік, який у 2020 році отримав офіційне опікунство над 19 дітьми, які позбавлені батьківської опіки. Саме він повідомив, що виявив на тілі однієї з підопічних тілесне ушкодження – січені рани.

Жінка, яку підозрюють у побитті працювала там неофіційно понад 20 років. Допомагала з вихованням дітей.

Січені рани на тілі: вихователька в дитячому садочку катувала дитину (фото) 

«У вечір, коли надійшов виклик до правоохоронців, вона спілкувалась з 9-річною дівчинкою. Стався конфлікт. Жінка наказала виконувати домашнє завдання. Дитина розгубилась чи не хотіла робити. «Вихователька» відвела її в пральню, наказала іншій дитині принести гілку і почала бити дитину по ногах та сідницях’», – повідомила речниця Нацполіції.

З її слів, жінка нанесла щонайменше три удари. Інша дитина почала заступатися за подругу. ‘«Вихователька’» вдарила по руці і її. 

Діти повідомили опікуну про інцидент, він звернувся в поліцію.

Від опікуна забрали всі 19 дітей. Вони знаходяться в лікарні і чекають обстеження. А також на з’ясування всіх обставин події.

Січені рани на тілі: вихователька в дитячому садочку катувала дитину (фото) 

15 дітей підтвердило, що жінка  застосовувала фізичне насильство і що це було не в перше. Крім цього, правоохоронці виявили ще одну дитину зі схожими побоями.

Підозрювана свою вину повністю визнає. Її подальшу долю вирішить суд. 

Зі слів речниці, за побої і знущання жінці загрожує до 10 років позбавлення волі. 

 «Якщо вам відомі випадки насилля над дітьми, повідомляйте соціальні служби, або органи Національної поліції», – йдеться у повідомленні нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024