Поділитись:

Романюк доручив патрульним навести порядок на території "Порт-Сіті"

Середа, 18 січня 2017, 11:14
Романюк доручив патрульним навести порядок на території

Для "Порт-Сіті" погодили режим роботи до 24-ї години і цілодобовий, але доручили поліції навести там порядок з неформальними зібраннями підлітків.

Реакція на побиття дівчини на території "Порт-Сіті" – дуже серйозна, і є свідчення, що це місце потенційно небезпечне. Про це сказав 18 січня заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця під час засідання міськвиконкому.

Начальник управління розвитку підприємництва те реклами Олександр Козлюк повідомив, що під час підготовки проектів рішень щодо режиму роботи "Порт-Сіті" всі обставини враховувались, і було пояснення поліції, що інцидент трапився не на території закладу.

Член виконкому Андрій Парфенюк сказав, що не буде голосувати за проект рішення. Оскілки живе за "Порт-Сіті" і часто був свідком, як там збираються натовпи школярів, які п'ють, палять цигарки, влаштовують там бійки.

"Саме з "Пор-Сіті груп" ніколи не було проблем. Ми зараз розглядаємо питання про режим роботи. Кожен повинен займатись своєю справою. Підприємець не повинен забезпечувати охорону громадського порядку, а це повинні робити правоохоронці", – сказав член міськвиконкому Ігор Муковоз.

Член виконкому Юрій Вербич зазначив, що режим роботи треба їм надати, але про те, що на території чи біля "Порт-Сіті" збираються неформальні зібрання підлітків, говорить все місто. Тому там однозначно треба наводити порядок з цим питанням.

Луцький міський голова сказав Юрію Вербичу оформити доручення щодо наведення порядку на території "Порт-Сіті" патрульними поліцейськими.

Надрукувати
мітки:
коментарів