Поділитись:

ТОП-3 військових події у 2023 – проноз Мусієнка (відео)

Вівторок, 31 січня 2023, 22:00
ТОП-3 військових події у 2023 – проноз Мусієнка (відео)

Голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов упевнений, що в 2023 році Росія зосередиться на повній окупації Донецької та Луганської областей. В інтерв'ю The Washington Post він наголосив, що Україна «повинна зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому». При цьому виключив, що повернення Криму спровокує Росію на застосування ядерної зброї.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко розповів про ТОП-3 події на війні, що очікує у 2023 році.

«Перше – це відбити будь-які російські наступи, успішно для нас. Друге – це отримати до бронетехніки далекобійну артилерію системи ATACMS і авіацію. І третє – це успішний контрнаступ та просування українських військ з деокупацією українських міст, сіл та людей які цього дуже очікують», – каже він

Також зазначив, що перемога України можлива у 2023 році, але все буде залежати від ходу бойових дій.

Загалом Олександр Мусієнко розповів, коли Україні очікувати перші поставки танків чи отримає Україна винищувачі та де може відбутись новий масштабний наступ росії.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів