Поділитись:

Американка дізналася про свою вагітність під час пологів

Середа, 01 лютого 2023, 01:20
Американка дізналася про свою вагітність під час пологів

Зовсім незвичайний випадок стався з дівчиною з Південної Кароліни (США). Річ у тому, що 18-лентняя Брі Блентон дізналася про те, що вагітна тільки під час пологів у лікарні.

Про це повідомляють Новини Планети з посиланням на Daily Mail.

Підліток Брі потрапила в лікарню у вересні минулого року. Вона зателефонувала у 911 зі скаргами на сильний біль у животі. Карета швидкої допомоги приїхала за адресою і забрала дівчину в госпіталь.

Коли дівчину доставили в медичний заклад, у неї вже відійшли води. Кумедно і дивно, що Брі Белтон навіть не здогадувалася про те, що була вагітною. Чи то вона пропускала уроки біології та секс-освіти, чи то вагітність була незвичайною.

Молода мама розповідає, що була у шоці від слів лікарів: “Ви народжуєте!”. Вона каже, що не відчувала ніяких симптомів вагітності й останні 9 місяців вела активний спосіб життя: каталася верхи, ходила на риболовлю і полювання.

Бабуся (мати Брі) каже, що, коли дочка була на 6-7 місяці, то запідозрила про вагітність, коли підлітка знудило і вирвало після щільного обіду. Тоді купили тест на вагітність в аптеці, але він показав негативний результат.

Брі згадує день пологів так: вона прокинулася вранці від того, що її ліжко було мокрим. Дівчина подумала, що обмочилася уві сні. Потім у неї різко скрутило живіт, тому викликали швидку допомогу.

Пологи пройшли успішно, і американка стала мамою доньки. Правда перші 4 години після пологів підліток була в істериці та не могла уявити, як вона могла бути вагітною. Але потім прийняла реальність і назвала дитину Оклі.

Лікарі кажуть, що такі випадки відомі медицині й називаються прихованою вагітністю. Це трапляється 1 раз на 475 вагітностей, коли майбутня мама не підозрює про своє становище до 20 тижня. А одна з двох з половиною тисяч вагітних дізнаються про те, що носить дитину вже під час пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів